PUBLICA ANUNT in ZIARE
Pachete Promotionale
Ziare ALBA IULIA
Ziare ARAD
Ziare ARGES
Ziare BACAU
Ziare BIHOR
Ziare BISTRITA-NASAUD
Ziare BOTOSANI
Ziare BRAILA
Ziare BRASOV
Ziare BUZAU
Ziare CALARASI
Ziare CARAS-SEVERIN
Ziare CLUJ
Ziare CONSTANTA
Ziare COVASNA
Ziare DAMBOVITA
Ziare DOLJ
Ziare GALATI
Ziare GIURGIU
Ziare GORJ
Ziare HARGHITA
Ziare HUNEDOARA
Ziare IALOMITA
Ziare IASI
Ziare MARAMURES
Ziare MEHEDINTI
Ziare MURES
Ziare NEAMT
Ziare OLT
Ziare PRAHOVA
Ziare SALAJ
Ziare SATU MARE
Ziare SIBIU
Ziare SUCEAVA
Ziare TELEORMAN
Ziare TIMIS
Ziare TULCEA
Ziare VALCEA
Ziare VASLUI
Ziare VRANCEA
Posdru Prosanit
Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 63 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Cosmote, Vodafone. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 63 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 20 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Masa Piata Masa Piata Realizata Coextrudat

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Nov 2015
Masa piata 1000 x1000 x850 - Masa piata realizata din pvc coextrudat armat cu fibre de sticla pe structura metalica. Sunt rezistente la socuri mecanice datorita materialelor din care sunt prelucrate, rezistenta la actiunea agentilor chimici din atmosfera, stabilitate UV, rezistenta la variatii de temperatura. Sarcina utila pe blatul de expunere 165 kg. Este prevazuta cu spatiu pentru depozitare cu usi de acces. Variante constructive: 1000 x1000 x850, 2000 x1000 x850

Societatea Steryl Oras Bragadiru Alexandriei

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2015
Societatea SC Steryl Eco SRL,oras Bragadiru, sos.Alexandriei nr.544,jud.Ilfov, titular al activitatii-Revizuirea autorizatiei de mediu nr.228/2012 pentru suplimentarea mijloacelor de transport cu inca 1 autoutilitara frigorifica si corectarea unor erori de redactare la 2 masini dupa cum urmeaza:
Se modifica nr.de inmatriculare din B 01 MHN in B 101 MHN
Se modifica nr.de inmatriculare din IF 06 XCZ in IF 06 XZC
Se adauga autoutilitara cu nr.de inmatriculare IF 07 HWV
Deasemenea se solicita introducerea posibilitatii de a elimina deseurile periculoase si nepericuloase colectate dupa teritoriul Romaniei, la alti agenti economici autorizati sa elimine aceste deseuri,anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului si activitatii pot fi consultate la sediul APM Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.151 la Tel.021/4934236 in zilele de luni pana joi intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00 .

Green Coffee Carnitine Capsule Slabit Green

Valabil in:
Diverse Brasov
     Publicat in: 23 Nov 2015
Green coffee& L-carnitine capsule pentru slabit - Green Coffee & L-Carnitine- produs pentru slăbit 60 capsule, 500 mg/cps Accelerarează arderea grăsimilor Elimină kilogramele nedorite Reduce absorbţia zahărului în organism Curăță vasele sanguine de lipide Stimulează activitatea metabolică Elimină grăsimile din organele interne. Crește performanța atletică și îmbunătățește funcțiile erectile Reduce colesterolul Produs bogat în antioxidanți și lipsit de efecte adverse Datorită conținutului de L-carnitină transformă grăsimile în energie Această combinație a adus deja, prin eficiența sa, schimbări benefice în viața multor persoane din România Produs avizat: AVIZ DE NOTIFICARE 7355/2014 Pretul unui flacon (cura penru o luna)- 96 lei Pentru comenzi apelaţi de luni până vineri între orele 10-00 şi 17-00

Curcuma Bioperine Protejeaza Articulatiile

Valabil in:
Diverse Brasov
     Publicat in: 23 Nov 2015
Curcuma95 Bioperine, protejeaza articulatiile - KURKUMA 95%& BIOPERINE 60 de capsule vegetale, 400 mg/cps Ajută la menținerea flexibilității articulațiilor. Contribuie la funcționarea normală a articulațiilor și la menținerea structurii osoase normale Sprijină funcționarea optimă a inimii și asigură buna funcționare a sistemului vascular Este una dintre cele mai bune mijloace naturale de curățire a ficatului , și este utilă în hepatita, ciroza și icter Stimulează regenerearea celulelor şi ţesuturilor Reduce semnificativ infecțiile fungice și crampele menstruale Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar KURKUMA 95%& BIOPERINE: Este un supliment alimentar marca Hug Your Life, produs pe teritoriul U. E.,în conformitate cu legislaţia U. E., din ingrediente de cea mai bună calitate. Supliment alimentar natural cu un puternic efect antioxidant si antiimflamator, susţine sistemul articular. Produsul conţine extract uscat de rizomi de Turmeric cu 95% curcuminoide şi extract din seminţe de Piper nigrum cu 95% piperine, ingredient brevetat și protejat de Bioperine IMPORTANT! Combinaţia de Curcumină cu Bioperine este pâna la 2000% mai eficientă faţă de un supliment simplu cu Curcumă. Demonstrat ştiinţific!!!- vedeţi poza cu tabelul în limba germană al Dr. med. Alexander Michalzik. PRODUS AVIZAT- Certificat de Notificare: SNPMAPS, nr. 8723/2014 Pretul unui flacon (cura penru o luna)- 96 lei Pentru comenzi apelaţi de luni până vineri între orele 10-00 şi 17-00

Anunt Public Primaria Comunei Plpou Titular

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2015
ANUNT PUBLIC NR. 2
Primaria comunei Plpou, titular al proiectului “Actualizare Plan Urbanistic General si Regulament Local de Urbanism, comunei Plopu, judetul Prahova``, anunta publicul interesat asupra finalizarii raportului de mediu pentru planul mai sus mentionat.
Raportul de mediu poate fi consultat la sediul APM Prahova, municipiul Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, de luni pana vineri intre orele 900-1100 si la sediul Primariei Comunei Plopu, judetul Prahova.
Documentatia se supune procedurii de adoptare cu aviz de mediu conf. HG nr. 1076/2004.
Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare la sediul APM Prahova si la sediul Primariei Comunei Plopu.
Sedinta de dezbatere publica va avea loc in data de 13.01.2016, ora 1100, la sediul Primariei Comunei Plopu, judetul Prahova.
Anuntul a fost afisat la sediul Primariei Comunei Plopu in data de 27.11.2015.

Cursuri Limba Engleza Adulti Copii Vino

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 20 Nov 2015
Cursuri limba engleza pentru adulti si copii - Vino la cursurile de limba engleza organizate de Alpha Training Centre si te putem ajuta sa comunici independent in situatii de socializare, calatorii, serviciu, scoala, etc. Organizam cursuri de engleza generala pentru adulti, firme, companii si cursuri de engleza pentru copii. Te asteptam la cursuri de engleza in zona Unirii, sector 3

Avangarde Green Construct Titular Proiectului

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 20 Nov 2015
AVANGARDE GREEN CONSTRUCT SRL TITULAR AL PROIECTULUI AVANGARDE FOREST 5 ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE AGENTIE PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ILFOV IN CADRUL PROCEDURILOR DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI DE EVALUARE ADECVATA PENTRU PROIECTUL ANSAMBLU DE LOCUINTE INSIRUITE P+1E+M,IMPREJMUIRE BRANSAMENTE, UTILITATI, AMENAJARE INCINTA PROPUS A FI AMPLAST IN STR.MATEI MILLO, TARLA 38,PARCELA 870.NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE.PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ILFOV DIN BUCURESTI,STR.ALEEA LACUL MORII, NR.1,SECTOR 6, IN ZILELE DE LUNI PANA JOI,INTRE ORELE 9-13,PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW.APM-ILFOV.RO IN TERMEN DE 5 ZILE DE LA DATA PUBLICARII PREZENTULUI ANUNT, PANA LA DATA DE 30.11.2015.

Pomi Fructiferi Vita Arbusti Fructiferi

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 16 Nov 2015
Pomi fructiferi, vita de vie arbusti fructiferi zmeur, coacaz, mur, trandafiri - Pepiniera Pomicola Afumati- Ilfov livreaza material saditor certificat, autentic, liber de viroze la preturi fara concurenta- de la 10,5 lei/buc. (tva inclus). Detalii privind oferta din aceasta perioada gasiti pe www. pomifructiferi. com sau la telefoanele: 0733925472 - Ing. Boja Marieta si 0722519934 - Dr. Ing. Marius Roman. Pepiniera noastra inmulteste si comercializeaza peste 100 soiuri din toate speciile de pomi fructiferi, precum si arbusti fructiferi (zmeur, mur coacaz, aronia, afin, goji), vita-de-vie si trandafiri. Oferim consultanta de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati

Adi 27 ani, doresc sa cunosc o fata pentru casatorie !

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 16 Nov 2015
Adi 27 ani, stau in Bucuresti, doresc sa cunosc o fata pentru casatorie. 0773.881.863

Asociatia Structura Economie Sociala Asociatia

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 13 Nov 2015
Asociatia structura de economie sociala - Asociatia structura de economie sociala

Vand Shar Carnet Sanatate Vaccinuri Deparazitari

Valabil in:
Diverse Cluj-Napoca
     Publicat in: 13 Nov 2015
Vand shar pei - Au Carnet de sanatate cu vaccinuri si deparazitari la zi. Nu doresc decat plata pentru acestea

Meditatii Matematica Fizica Clasele Zona

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 12 Nov 2015
Meditatii Matematica Fizica, clasele 6-12, zona Piata Domenii - Profesoara gradul 1, cu experienta de peste 25 ani, pregatire interdisciplinara matematica, fizica, ofer meditatii la domiciliul meu situat in apropiere de Piata Domenii, pentru Capacitate, Bacalaureat, admitere in invamantul superior. Se lucreaza individual sau in echipa de 2-3 copii. Materia este sistematizata si parcursa ritmic. Parintii primesc consiliere in legatura cu alegerea profilului potrivit in functie de aptitudinile si dorintele copilului, ajutand la gestionarea optima a oportunitatilor care exista. Pretul este de 80 lei, sedinta de 2 ore. Prima sedinta, este GRATUITA

Vand Veci Cimitirul Bellu Vand Veci Cimitirul

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 11 Nov 2015
Vand loc de veci la cimitirul bellu - Vand loc de veci la cimitirul bellu - urgent, aleea artisti, la alee. 1.500 Euro. tel. 0764.583.216

Vand Locuri Veci Cimitirul Izvorul Vand

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 11 Nov 2015
Vand 2 locuri de veci la cimitirul izvorul nou - Vand 2 locuri de veci la cimitirul izvorul nou, la alee, langa capela, aleea centrala. 4.000 Euro. 0764.583.216

Untura Bursuc Vindem Distribuim Adresa

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Nov 2015
Untura de bursuc si urs - Vindem si distribuim la adresa clientului untura de bursuc (flacon 200 g) la 55 lei, untura de urs (flacon 200 g) la 70 lei, capsule cu untura de bursuc (cu si fara miere la cutii de 120 capsule) la 70 lei, ulei de catina (flacon 200 g) la 35 lei. Oferim prospect. Produsele sunt din Republica Moldova. Tel. 0741556727

Pepiniera Pomicola Vindem Pomifructiferi

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 09 Nov 2015
Pepiniera pomicola- Vindem pomifructiferi altoiti, certificati, aclimatizati ptr. Romania.- Pepiniera Pomicola Afumati - Ilfov livreaza material saditor certificat, autentic, liber de viroze la preturi fara concurenta - de la 10,5 lei/buc. (tva inclus). Detalii privind oferta din aceasta perioada regasiti pe www. pomifructiferi. com sau la telefoanele: 0733925472 - Ing. Boja Marieta si 0722519934 - Dr. Ing. Marius Roman. Pepiniera noastra inmulteste si comercializeaza peste 100 soiuri din toate speciile de pomi fructiferi, precum si arbusti fructiferi (zmeur, mur coacaz, aronia, afin, goji), vita-de-vie si trandafiri. Oferim consultanta de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati

Ciobanesc German Canisa Riba Ciobanesc

Valabil in:
Diverse Dambovita
     Publicat in: 06 Nov 2015
Pui ciobanesc german - Canisa De Riba va ofera pui ciobanesc german linie de lucru ideal pentru paza si companie culoare negru si bicolor. Se pot viziona parinti si fratii mai mari ai puilor

Ciobanesc Belgian Malinois Parinti Lucru

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 06 Nov 2015
Pui, Ciobanesc Belgian (malinois) din parinti de lucru de vanzare - Vand pui de ciob. Belgian (malinois) 3 masculi si 3 femele din monta de exceptie, din linie de munca: Tata puilor Isaac des Cros Monsois, import Franta, 2 xCAC si 2 x BOB, ex. munca Mondioring cat. 1 si locul trei champ. Cehiei 2015. Toti din linia lui sunt championi. in Ring Francez. Mama puilor, Tia Dumas, calificativ excelent si CAC descendent direct din Icamatz van de Duvetorre ex. munca Mondioring cat. 3 si Asia, examen de munca Mondioring cat. 3. Asteptam prenotari

Tanar serios 32, doresc tanara supla pentru casatorie

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 05 Nov 2015
Tanar serios 32 apartament si auto doresc tanara supla pentru casatorie 0763433653

Adi 27ani, doresc sa cunosc o fata pentru casatorie !

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 05 Nov 2015
Adi 27 ani, stau in Bucuresti, doresc sa cunosc o fata pentru casatorie. 0773.881.863
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
Top Publicitate - catalog de firme din domeniul publicitatii si anunturi online
Ziare-Reviste.ro
Stiri
ziare
ziarul

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Anunturi Romania Libera
Mica Publicitate Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Mare Publicitate Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Evenimentul Zilei
Mica Publicitate Evenimentul Zilei
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Anuntul AZ
Anunturi in AZ
Anunturi Bursa
Anunturi Capital
Anunturi Click
Anunturi Curentul
Anunturi Curierul National
Anunturi ziar National
Anunturi Ring
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Citatii Evenimentul Zilei
Licitatii Ziarul Adevarul
Anunturi adunari generale
Anunt Licitatii Ziare
Anunturi Citatii Ziare
Anunturi Serviciu Ziare
Anunturi Online
Publicitate TV
Oferte Serviciu Romania Libera
Oferte Serviciu Evenimentul Zilei
Oferte Serviciu Libertatea
Mica Publicitate Brasov
Mica Publicitate Arad
Mica Publicitate Constanta
Mica Publicitate Cluj
Mica Publicitate Galati
Mica Publicitate Iasi
Mica Publicitate Sibiu
Mica Publicitate Timis
Publicare Anunt ziare
Cum public anunt in ziare
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Anunturi Ziare Nationale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi in ziare
Firme de publicitate
Inmatriculari Masini
Materiale Publicitare
Birou Mediere Bucuresti
Blog anunturi in ziare
Oferte pentru locuri de munca
Anunturi in ziare nationale
Birou Mediere Bucuresti
Servicii de curatenie
Anunt Ziar National